Ofertat më të mira

Paketat familjare


Kombinimet Televizion + Internet janë mundësitë më të mira për ju. Përfitoni cilësi maksimale me cmimet më të lira në treg.

TV + 5 MB INTERNET


MBI 50 KANALE TELEVIZIVE
Aparat Digital HD, Kontroll me PIN

5 MB INTERNET
Internet pa limit, Shpejtësi e garantuar

Instalimi & Wireless FALAS

TV + 10 mb internet


MBI 50 KANALE TELEVIZIVE
Aparat Digital HD, Kontroll me PIN

10 MB INTERNET
Internet pa limit, Shpejtësi e garantuar

Instalimi & Wireless FALAS

TV + 15 Mb Internet


MBI 50 KANALE TELEVIZIVE
Aparat Digital HD, Kontroll me PIN

15 MB INTERNET
Internet pa limit, Shpejtësi e garantuar

Instalimi & Wireless FALAS

TV + 20 mb internet


MBI 50 KANALE TELEVIZIVE
Aparat Digital HD, Kontroll me PIN

20 MB INTERNET
Internet pa limit, Shpejtësi e garantuar

Instalimi & Wireless FALAS

NETA HD vetëm 4.990 Lek

Paketat për biznese


Kontaktoni agjentin tonë për të marë ofertat në lidhje me paketat e biznesit: 0686000880
Abonohuni në APT
"më mirë dhe më lirë, mos kërkoni se nuk gjeni"

Ne garantojmë shërbim cilësor për të gjitha llojet e bizneseve. Kjo falë teknologjive më të fundit që po përdorim, Fibër Optike dhe Docsis 3.0. Instalim i shpejtë dhe me kosto nga më konkurueset në treg.
Suport Teknik 7 ditë të javës, nga ora 8:00 deri në 22:00.
Kënaqësia juaj, Detyrimi ynë.

Gjithashtu me eksperiencën tonë, asistojmë në projektimin, ndërtimin, konfigurimin dhe mirëmbajtjen e rrjeteve të ndryshme. Sigurojmë të gjitha pajisjet e nevojshme për një rrjet profesional.

Jeni ISP lokale? Po ju rriten kostot? Atëherë mos hezitoni, drejtohuni tek ne për bashkëpunim. Ofrojmë internet të qëndrueshëm dhe me çmime konkuruese.

JU JENI NE VENDIN E DUHUR

  • linja simetrike 25/25 mb

  • linja simetrike 50/50 mb

  • linja simetrike 75/75 mb

  • linja simetrike 100/100 mb

instalimi & wireless falas


Internet me Fibër Optike me teknologjinë GPON
Internet me Kabëll Koax me teknologjinë e re DOCSIS 3.0

10 Mb Internet


10 Mb Internet për 1.000 Lek. Këtë shërbim mund ta përfitoni me fibër optike ose me të njëjtin kabëll që keni dhe shërbimin televiziv.

Instalimi & Wireless FALAS

   Internet pa limit

   Me Fibër Optike [ setup 50 € ]

   Me Kabllor [ setup FALAS ]

   Shpejtësi e Garantuar

15 mb Internet


15 Mb Internet për 1.500 Lek. Këtë shërbim mund ta përfitoni me fibër optike ose me të njëjtin kabëll që keni dhe shërbimin televiziv.

Instalimi & Wireless FALAS

   Internet pa limit

   Me Fibër Optike [ setup 50 € ]

   Me Kabllor [ setup FALAS ]

   Shpejtësi e Garantuar

20 mb Internet


20 Mb Internet për 2.000 Lek. Këtë shërbim mund ta përfitoni me fibër optike ose me të njëjtin kabëll që keni dhe shërbimin televiziv.

Instalimi & Wireless FALAS

   Internet pa limit

   Me Fibër Optike [ setup 50 € ]

   Me Kabllor [ setup FALAS ]

   Shpejtësi e Garantuar

25 mb Internet


25 Mb Internet për 2.500 Lek. Këtë shërbim mund ta përfitoni me fibër optike ose me të njëjtin kabëll që keni dhe shërbimin televiziv.

Instalimi & Wireless FALAS

   Internet pa limit

   Me Fibër Optike [ setup 50 € ]

   Me Kabllor [ setup FALAS ]

   Shpejtësi e Garantuar

Modemi i kabllorit me teknologjinë DOCSIS 3.0 [ 4 LAN + 1 WIRELESS ]
Modemi i Fibrës Optike me teknologjinë GPON [ 4 LAN + 2 WIRELESS + 2 TEL ]