Ofertat në APT, të pakrahasueshme.
Zgjidhni atë që ju përshtatet.

Oferta mË e fundit
ofertat më të mira për të gjithë ju!

Internet + Televizion

TV + 5 Mbps

100 Kanale Televizive
aparat dixhital
5 Mbps Internet pa limit
shpejtësi e garantuar

TV + 10 Mbps

100 Kanale Televizive
aparat dixhital
10 Mbps Internet pa limit
shpejtësi e garantuar

TV + 15 Mbps

100 Kanale Televizive
aparat dixhital
15 Mbps Internet pa limit
shpejtësi e garantuar

TV + 20 Mbps

100 Kanale Televizive
aparat dixhital
20 Mbps Internet pa limit
shpejtësi e garantuar

- APT Cable - cilësi e garantuar

069 888 33 44

Pajisjet e APT

Televizion dhe Internet

5.000 lekë

Aparati Digital

 • H.264/MPEG4/MPEG2
 • Audio Dolby Digital
 • 1 copë HDMI Port
 • 1 copë USB Port
 • 1 copë RF Port
 • Hyrje Interneti

1.000 lekë

Modem Interneti

 • 100 Mbps MAX Speed
 • 2.4 Ghz Antenë Wireless
 • 4 copë LAN Port
 • 1 copë USB Port
 • 1 copë RF Port
 • Dalje Telefonie
paketat internet

Internet me Fibër Optike

10 Mbps Download
2 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Vetëm 1.000 Lekë
15 Mbps Download
5 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Vetëm 1.500 Lekë
20 Mbps Download
5 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Vetëm 2.000 Lekë
25 Mbps Download
10 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Vetëm 2.500 Lekë
30 Mbps Download
10 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Vetëm 3.000 Lekë
50 Mbps Download
50 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Kontaktoni për çmim preferencial
100 Mbps Download
100 Mbps Upload

Internet pa limit
Shpejtësi e garantuar


Kontaktoni për çmim preferencial


Kontaktoni pranë APT