Kërkoni Shërbim Interneti?

.APT cable

me FIBER OPTIKEzonën tuaj.

069 47 11 700
Për çdo informacion

Paketat Internet

Internet me Fibër Optike

1.500 Lekë

Paketa BASIC
15 Mbps Download / 5 Mbps Upload
Internet pa limit dhe i garantuar

069 47 11 700

2.500 Lekë

Paketa STANDARD
30 Mbps Download / 5 Mbps Upload
Internet pa limit dhe i garantuar

069 47 11 700

3.500 Lekë

Paketa PREMIUM,
50 Mbps Download / 5 Mbps Upload
Internet pa limit dhe i garantuar

069 47 11 700Kush është APT

Teknologjia

01

OLT HUAWEI (Gpon)

Optical Line Termination (OLT) është teknologjia më e fundit e përdorur nga APT cable për tu garantuar klientëve një internet sa më stabël. Teknologjia GPON mundëson sinjal shumë herë më të mirë se teknologjitë e tjera.

OLT Gpon

02

Fibër Optike

Rrjeti i APT cable është i ndërtuar i gjithi me fibër optike, ky rrjet mundëson përçimin e një sinjali shumë herë më të mirë se rrjetet e tjera. Fibra optike përçon sinjalin e internetit me shpejtësinë e dritës.

Fiber Optike

03

ONU HUAWEI (Gpon-Wireless)

Optical Network Unit (ONU) me 2 antena për wireless, me 4 porta LAN dhe me 2 porta telefonie, pajisja më e mirë për të gjithë klientët e APT cable. Cilësi shumë e mirë në wireless dhe një performancë të lartë për ineternet.

ONU Gpon


Kush është APT

Përse duhet të na zgjidhni

Interneti

Internet i dedikuar, pa limite, pa kosto të fshehura dhe pa kontrata penalizuese. Paguani vetëm atëherë kur ju duhet interneti.

Paketat

APT cable është nga më konkuruesit në treg për raportin sasi/çmim, paketat tona të shërbimit na bëjnë pjesë të liderëve të tregut.

Teknologjia

Teknologjitë e përdorura nga APT cable janë nga më të fundit të kësaj fushe, ne jemi partizanët e teknologjive të reja.

Suport 24/7

Ne ofrojmë suport online 24 orë në ditë dhe 7 ditë të javës. Suport në ambientet tuaja për çdo problem me internetin dhe kompjuterin.

Rrjeti Optik

Rrjeti i fibrave optike është pika jonë më e fortë, shtrimi brenda standarteve dhe estetika në ambientet e klietit janë prioritet.

Çmim i Cilësisë

Për vitin 2018 kemi marë çmim cilësie nga klientët tanë :) Bazuar në cilësinë e internetit, suportit dhe estetikës.

Kush është APT

Përse duhet të na zgjidhni

APT cable ka një rrjet të ndërtuar të gjithë me fibër optike
deri te klienti fundor ne shkojmë me fibër të dedikuar.
Shpejtësia e internetit, estetika në ambient tuaja
janë prioritet për ne.

Shikoni kush jemi

Disa nga Klientët Potencial

STAR
Star Construction

Kompleks i ndërtuar në një nga zonat më të preferuara të tiranës dhe me një cilësi të lartë ndërtimi

069 47 11 700
Turdiu Garden
Turdiu Garden

Kompleks i ndërtuar në një nga zonat më të preferuara të tiranës dhe me një cilësi të lartë ndërtimi

069 47 11 700
RENO Cons
Reno Construction

Kompleks i ndërtuar në një nga zonat më të preferuara të tiranës dhe me një cilësi të lartë ndërtimi

069 47 11 700
ARLIS
Arlis Ndërtim

Kompleks i ndërtuar në një nga zonat më të preferuara të tiranës dhe me një cilësi të lartë ndërtimi

069 47 11 700